1.12.2014

Voimattomuus



You create your own world, sanovat.

Puppua.

Sopii koettaa elää elämää, jollaista ei halua elää, että elää sitä kuitenkin siten kuin haluaa elämäänsä elää. Ei onnistu ainakaan minulta.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi12/01/2014

    Täytyy kai elää vain tilanteen mukaan. Maanantait tuntuu olevan huonoja päiviä, vaikkei töihin tarvitsekaan lähteä.

    Linkki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olin vielä tuossa neljän aikaan iltapäivästä siinä luulossa, että tänään on sunnuntai. Viikonpäivät ovat menettäneet minulle entisenlaisensa merkityksen kuukausia sitten.

      Poista
  2. Tarinasi tuo mieleen ne monet mielialan sävyt, joita tässä vuosien varrella on itsekin kokenut. Laitoin sinut seurantaan. Vielä enemmän ajatuksesi kannustivat minuakin pistämään blogin pystyyn. Tähän mennessä olen ajatellut ettei minulla juurikaan ole sanottavaa ihmisille, mutta lukiessani blogiasi olen huomannut laittavani itselleni muistiin avainsanoja, jotka ovat minussa herättäneet halun pohdiskella asiaa syvemmin.

    Jos innostaa lukea:

    http://tuhannentyohakemuksenimies.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että sait kipinän! Ja kiitos linkistä!

      Poista
  3. Tässä voisi työttömien blogit verkottua ja muodostaa isomman kokonaisuuden. Ties vaikka järjestäytyisimme joskus kuten ammattiliitto...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Järjestäytyminen saattaisi saada parhaassa tapauksessa paljonkin voimaa - työttömyydestä kun on näemmä muodostumassa joillekin siitä kaikin keinoin eroon pyristeleville suhteellisen pitkä ajanjakso elämässä. Tulenko koskaan saamaan yhtä monta kuukautta kestävää työsuhdetta kuin mitä työttömyyteni on tähän asti kestänyt? Pessimisti sisälläni hyppii tasajalkaa ja taputtaa käsiään yhteen huutaessaan EI!

      Järjestäytyminen olisi ehkäpä yksi tuottavimpia keinoja käyttää työttömyyttä työkaluna.

      Poista