4.11.2014

Kaiken näkijä

Hei, he etsivät nyt tällaista työntekijää! Mutta sen ilmoituksen sinä oletkin jo varmasti nähnyt. 

Niin. Tottahan toki minä olen nähnyt ihan jokaikisen julkisen työpaikkailmoituksen, koska olen työtön. Mitä muutakaan tekisin kuin etsisin päivittäin käsiini kaikki avoimien työpaikkojen ilmoitukset. Ihan kaikki.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11/12/2014

    Niinpä, mitä muutakaan sitä työttömänä tekisi kuin etsisi töitä? Asun tällä hetkellä remontin vuoksi vanhemmillani ja äitini välillä tulostelee mulle työpaikkailmoituksia. -"Hei nyt on taas tullut tämmöinen ilmoitus!" Joo nähty on ja haettu. Myös kaverit välillä linkkailevat mulle rekryilmoituksia. Mun mielestä toi on jotenkin ärsyttävää vaikka tiedän, että ihmiset haluavat vain auttaa. Kyllä mä osaan niitä itsekkin etsiä.

    -Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni on samanaikaisesti sekä mieltä lämmittävää että ärsyttävää, että minun tuttuni vinkkailevat työpaikoista, mutta se harmittaa, että minun oletetaan oikeasti herättyäni etsivän töitä nukkumaanmenoaikaan asti. Ja sitten tuo harmitus purkautui tällaisena puuskahduksena, jossa pohjimmiltani puran harmistustani siitä, että minun oletetaan löytävän kaikki työpaikkailmoitukset tässä maailmassa vaikka näin ei lähellekään ole.

      Järjestöt ja muut valtioista ja kunnista erilliset organisaatiot saattavat ilmoittaa työpaikoistaan hyvinkin piilossa, vaikkapa jäsenille suunnatuissa sähköposteissa tai ainoastaan LinkedInissä tai muissa "rajatuissa" paikoissa. Enhän minä voi löytää kaikkia ilmoituksia, vaikka haluaisin.

      Linkit ja vinkit ovat tervetulleita, mutta oletukset siitä, että näkisin kaiken, harmittavat.

      Poista